Παραδοσιακό, σκληρό τυρί Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (Π.Ο.Π.), που παράγεται από 100% ελληνικό παστεριωμένο πρόβειο και κατσικίσιο γάλα και ωριμάζει για τουλάχιστον τρεις μήνες.

Η κεφαλογραβιέρα έχει πλούσιο άρωμα με αλμυρή γεύση και καταναλώνεται κυρίως ως επιτραπέζιο τυρί. Μπορείτε επίσης να την απολαύσετε σε σάντουιτς και τριμμένη ως επικάλυψη ζυμαρικών. Επιπλέον, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε το ελληνικό πιάτο που ονομάζεται «σαγανάκι», κομμένο σε τριγωνικά κομμάτια, τυλιχτό σε αλεύρι με καρυκεύματα και ελαφρώς τηγανισμένο.