Ζεστάνετε ένα τηγάνι-γκριλ σε μέτρια προς υψηλή φωτιά μέχρι να αρχίσει να καπνίζει ελαφρώς.
Αλείψτε και τις δύο πλευρές του τυριού με ελαιόλαδο, ώστε να καλυφθεί ομοιόμορφα.
Τοποθετήστε το μανούρι στο τηγάνι και ψήστε για 3-4 λεπτά, μέχρι να εμφανιστούν σημάδια από τη σχάρα. Περιστρέψτε το 90° για να δημιουργηθεί ένα σταυρωτό σχέδιο.
Γυρίστε προσεκτικά το τυρί και επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρι να αποκτήσει χρυσαφένια όψη και έντονα σημάδια από το ψήσιμο.
Μεταφέρετε το ψημένο τυρί σε μια πιατέλα σερβιρίσματος. Περιχύστε με μέλι και πασπαλίστε με φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι.