Η Εταιρεία μας

Η εταιρεία μας “ΤΖΑΦΕΤΤΑΣ ΑΕ”, μέσα από δυο γενιές επιτυχούς πορείας στον χώρο της τυροκομίας, έχει καταφέρει να αποτελεί μία από τις πλέον αξιόλογες εταιρίες του κλάδου.

Με έδρα τον Τύρναβο, μια περιοχή της Θεσσαλίας με μεγάλη κτηνοτροφική παράδοση, λειτουργούμε σε μία πρότυπη ιδιόκτητη εργοστασιακή μονάδα των 3.500 τ.μ., με υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό & άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό.

Με σεβασμό στην παράδοση και τις αρχές του ιδρυτή μας, παράγουμε ελληνικά αυθεντικά τυριά ανώτερης ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας. Χρησιμοποιούμε αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες, 100% ελληνικό αιγοπρόβειο γάλα, ανακυκλώσιμες συσκευασίες, και επενδύουμε συνεχώς σε νέα τεχνολογία και ανθρώπινο δυναμικό για να προσφέρουμε στους καταναλωτές ποιοτικά και ασφαλή προϊόντα.

Διασφαλίζουμε την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας με την αυστηρή εφαρμογή πιστοποιημένων Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ISO9001:2008, ISO 22000:2005 και IFS.

Σήμερα, εμείς, η τρίτη γενιά, με συνέπεια και αξιοπιστία, συνεχίζουμε να δημιουργούμε και να καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών μας σε ποιότητα και τιμές. Πιστοί στις οικογενειακές μας συνταγές, παράγουμε με μεράκι τα τυροκομικά προϊόντα ΤΖΑΦΕΤΤΑΣ και εγγυόμαστε την αυθεντική τους γεύση.

0
ΕΤΟΣ
ΙΔΡΥΣΗΣ
0
m2
ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
0
ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣH
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
0
lt
ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
0
t
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΓΑΛΑΚΤΟΣ
ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ
0
%
ΕΛΛΗΝΙΚΟ
ΓΑΛΑ